4 причини вибрати вживані шини

4 причини вибрати вживані шини

Головні критерії, якими водії керуються при покупці шин, це ціна та якість. З огляду на бюджет, існує безліч дискусій і дебатів на тему нових шин проти вживаних. Простий пошук в Інтернеті вам не допоможе, сприйняття вживаних шин неправильне або занадто спрощене. Ця стаття розповідає про те, як ми класифікуємо вживані шини, їхні переваги та як правильно вибрати вживані шини.

Що таке вживані шини та як ми їх класифікуємо

Як ми вже говорили раніше, в Інтернеті можна знайти неправильні визначення використаних шин. Багато хто вважає, що повністю зношену шину згодом можна позначити як вживану і продати як таку, що далеко не так.

Використані шини можна як згортати, так і розкочувати. Рулонні поділяються на категорії за ступенем зношеності. У нашому каталозі продукції, у категорії «Вживані шини», ви знайдете біля кожної шини профіль, що залишився, виражений у відсотках, а в їх описі — приблизну кількість кілометрів, які можна подолати. 

Ви також побачите шини зі 100% профілем. Це розгорнуті шини, але вони мають старіший DOT. Багато хто думає, що напис DOT на шині говорить про вік шини, але насправді вона інформує лише про дату виробництва.

Фахівці Michelin повідомляють нам, що шина починає старіти не відразу після виготовлення, а з моменту її монтажу та прокатки. При правильному зберіганні термін служби не вплине, один рік зберігання дорівнює 3 тижням використання. Таким чином, вживана шина 2012 року має лише 27 тижнів зносу.

Чому варто вибрати вживані шини

  1. Залежно від обраної вами категорії ви можете мати якість за низькою ціною. Якщо у вас невеликий бюджет, сміливо використовуйте вживані шини. Ви можете мати шини від відомих брендів і найвищої якості.
  2. Добре мати додатковий комплект шин. Якщо у вас є де їх зберігати (про зберігання шин читайте тут), додатковий набір полегшить ваші турботи перед виїздом у дорогу. І якщо у вас в сім’ї з’явився новий водій, він може навчитися їх змінювати. 
  3. Можливо, вам потрібен лише один. Якщо вам потрібна лише одна шина або комплект із двох шин, наш склад пропонує вам широкий вибір вживаних шин, і разом ми обов’язково знайдемо щось підходяще для вас.
  4. Допоможіть захистити довкілля. Мабуть, найважливіша перевага, крім хорошої ціни, багато водіїв обирають вживані шини, щоб зменшити забруднення. Під час виробництва шин певні речовини добуваються та переробляються з нафти. Цей процес вимагає величезних витрат енергії, а деякі гумові суміші ніколи не розкладаються. Вони розпадаються на дуже маленькі частинки, які потрапляють у воду та джерела їжі. Вибираючи вживані шини, ви допомагаєте зменшити споживання енергії та забруднення.

Шини є однією з найважливіших частин вашого автомобіля

При їх правильному виборі можна тривалий час насолоджуватися високою продуктивністю. Якщо вам потрібно поміняти шини, ми можемо проконсультувати та скерувати вас до правильного вибору.

Клацніть тут, щоб дізнатися, які ще критерії потрібні, щоб вибрати правильну шину для вас..

Ви також можете слідкувати за нами у FacebookInstagramTik TokPinterestLinkedIn i Youtube

Залишити відповідь