Топ продажів літніх шин 2022

Великодні свята минули, а температура продовжує зростати. Оскільки прохолодні дні стають рідшими, водії починають шукати літні шини. Які є більш продуктивними, менш шумними, які мають розширену гарантію та багато інших, які враховуються під час пошуку відповідних шин. Щоб полегшити ваш біль, ми врахували всі ці умови і склали топ найбільш продаваних і затребуваних літніх шин.

Найкраща літня гума 2022

Нашими конкурентами в цьому змаганні є: Sport RS3, Power, WINRUN R330, V71 і Valour. При складанні цього рейтингу враховувалася популярність цих шин, яка відображена продажами та відгуками.

Кращі літні шини починаються зі Sport RS3. Вони є найкращим вибором з точки зору співвідношення ціни та якості. Завдяки асиметричному малюнку вони дуже добре розсіюють воду, зберігаючи свою стійкість на вологому ґрунті. Під час довгої подорожі вони забезпечать вам комфорт, необхідний для того, щоб спокійно дістатися місця призначення.

Power – одна з найпопулярніших моделей в нашому асортименті. Імпозантний візерунок на протекторі пропонує високі проколи з більшим слідом. Також це асиметрична модель, один з найпопулярніших і ефектних малюнків літніх шин. Завдяки понад 20 розмірам цієї моделі ви обов’язково знайдете набір для свого автомобіля.

Ми переходимо від відновлених, стійких і доступних шин до нових шин. На подіум виходять шини Winrun R330. Деякі тихі шини, які чудово проходять повороти як на сухій, так і на мокрій місцевості. Це китайський бренд, який виготовляє шини за німецькою технологією, явно перевершує інші бренди своїх співвітчизників.

Повертаємося до шин Eco, з моделлю V71. Це перша спрямована шина в цьому топі. Хоча це не виглядає так, його потрібно встановити в певному напрямку, щоб забезпечити потрібну продуктивність. Це ще одна модель з великою площею та чудовим зчепленням

Ми завершимо цей рейтинг шинами Valor. Окрім досить конкурентоспроможної ціни, ця модель також має хороше гальмування на суші.

Ми сподіваємося, що цей топ полегшить вам пошук, але якщо ви не знайшли те, що шукали, ви можете продовжити пошук тут – літня гума 2022.

Не забувайте! Ви також можете знайти нас у Facebook, Instagram, Tik Tok, Pinterest, LinkedIn та Youtube 😉

Залишити відповідь